Szepo

Kozma Szilárd: Személyiség és férfiasság ellenes karma program

Feltöltötte: Kozma Szilárd   ·   7 éve   ·   14099   ·   Sorsrendezés asztrológiával

NAP:  A Világosság- és személyiségellenes programok. Az adott karma-alakzat a személynek a mások személyiségével szembeni, a karakter-jegyüket nyíltan felvállaló személyekkel szembeni, nyílt, vagy rejtett, tudatos, vagy öntudatlan, szembenállási és versengési késztetéseket szülő veleszületett sors-programot jelzi. Ebben az esetben a nyílt, vagy a lappangó mentális devianciák (depressziós tünetekkel váltakozó agresszivitás) skálája a hatalmi ambícióval járó, nyílt vagy rejtett kegyetlenkedésre és brutalitásra való hajlamtól, az ellenségnek képzelt személyek és tárgyak megbüntetése és rejtett megsemmisítése vágyától, a különböző önpusztító, önromboló, öncsonkító és önbüntető hajlamokig, és szélsőséges esetekben a kegyetlenkedési sóvárgástól a perverz szadizmusig terjed.

Kozma Szilárd: Személyiség és férfiasság ellenes karma program

Kép forrása: https://saboteur365.wordpress.com/tag/anti-white/

Ez az ősöktől örökölt negatív szellemi program többnyire az adott személy édesanyjának, vagy nagyanyjának a saját apjával, vagy a férjével (a vizsgált személynek az apjával, nagyapjával, vagy dédapjával) szemben érzett, igen erős, de többnyire rejtetten átélt személyiség érvényesítési ambícióiban gyökerezik. De kapcsolódhat intenzíven és huzamosan átélt, erős ellenségképekhez kötődő, mély vallásos vagy nemzeti érzelmekhez is.

Ez a radixban a Nap, a Mars, az Uránusz, és a Plútó egymással alkotott negatív fényszögeihez kötött program. Ezek a programok azonban csak kismértékben általános jellegűek, inkább családi és egyéni jellegűek, hiszen még aszerint is módosulnak, hogy fogantatásunk idején az édesanyánk éppen milyen spirituális, lelki és szellemi állapotban volt.

Amennyiben más negatív fényszögek mellett a Nap - Mars - Plútó, a Nap - Mars - Szaturnusz, vagy a Mars - Szaturnusz - Plútó diszharmonikus fényszögekből alkotott "Bermuda-háromszög" megtalálható egy horoszkópban (de főként, ha ez két kvadrátból és egy szembenállásból alkotott T-kvadrát nevű karmikus alakzat formájában jelentkezik), ez a karakterüket nyíltan felvállaló más személyekkel (főleg férfiakkal) szembeni nyílt vagy rejtett, tudatos vagy öntudatlan szembenállási és versengési késztetéseket eredményező sors-programot jelez. Ez az anyai ági ősöktől örökölt negatív szellemi program többnyire az adott személy édesanyjának vagy nagyanyjának a saját apjával vagy a férjével (a vizsgált személynek az apjával, nagyapjával, vagy dédapjával) szemben érzett igen erős, de többnyire rejtetten átélt (elnyomott) személyiség-érvényesítési késztetéseiben gyökerezik. E program működésének eredményeképp a nő – bár tudatos szinten szereti a férfiakat, és vágyik a velük való harmonikus kapcsolatra – öntudatlanul ellenségként tekint rájuk, és ellenérzésekkel viseltetik irántuk. Ezt sugározza ki, aminek következtében a férfiak hozzá való viszonyulása sem lesz kedvező. Így megnehezül a kapcsolatteremtés, ha pedig mégis összejön valami, a folyamatos konfliktusok, és diszharmonikus rezgések következében előbb-utóbb megszakad a kapcsolat.

E program betegségtünetei: a szívbetegség összes változata, a súlyos meghűléses betegségekre, valamint a migrénes fejfájásokra való hajlam, a mellkas-tájéki gerincproblémák és a mellkasi problémák, a csontozati, érrendszeri, vérkeringési és vérnyomás-problémák, férfiaknál a here- és prosztatagyulladások, a heresérv, az agyvérzés következtében beálló lebénulás, valamint a here- és a prosztatarák.

A program semlegesítésének első állomása a program önmagunkban történő felfedezése, és a helytelen szellemi-lelki beállítódás tudatos átalakítása az egészséges maszkulin princípium elismerése, elfogadása, és értékelése révén. Hatásos módszer a meditáció, az imagináció, az önfeltáró, önkritikus naplóírás, és persze a megfelelő asztrológiai elemzés.

A tudatalatti érzés- és képzeleti világunk sugallatainak, rejtett ambíciókhoz és irracionális félelmekhez kapcsolódó reflex-világának, a legmélyebb rétegeiből persze, nem könnyű kibányászni a salakot.
De ebben segítségünkre lehet az igazi szakember által végzet Hellinger-családfelállítás, amelyben a spirituális vezető nem erőlteti ránk a saját oldatlan karmájából eredő ösztönös késztetéseit, illetve a misztikus, vagy éppenséggel tudományosnak képzelt liberális nézeteit. Valamint az irányítás nélküli, mély meditáció (Lehetőleg a Maharisi Mahes féle), az önismereti - beavatási naplóírás, de főként az, amit a keresztény misztikában vezeklés néven gyakoroltak, de aminek a funkciója és a gyakorlási módja felől a mai embernek teljesen ferde elképzelései vannak.


Kozma Szilárd: A ritmus és a hierarchia sorstörvénye (A VI. törvény) - 2. rész
Kozma Szilárd: A ritmus és a hierarchia sorstörvénye (A VI. törvény) - 2. rész
 A ritmus, a ciklus és a hierarchia sorstörvénye. Folytatás:Jézus, aki nem vallást, hanem a mítoszok (legendák = törvények) és a költészet közérthetősége szintjére leképezett metafizikai szemléletet ...

Kozma Szilárd: A ritmus és a hierarchia sorstörvénye (A VI. törvény) - 1. rész
Kozma Szilárd: A ritmus és a hierarchia sorstörvénye (A VI. törvény) - 1. rész
A teremtési és megváltási folyamatok rendjének, valamint az ismétlődés és a rend ciklikusságának a törvénye. Az anyagi megnyilvánulási forma-rendszerek törvénye, vagyis a Tér és az Idő Törvénye. ...

Kozma Szilárd: A polaritás és az Apokalipszs törvénye (Az V. törvény) - 2. rész
Kozma Szilárd: A polaritás és az Apokalipszs törvénye (Az V. törvény) - 2. rész
Az én volt-feleségemnek egy amerikai pszichológus által írt csodakurzus tanaiban, majd az önmegvalósító (Szahadzsa) a joga-tanfolyamban hirdetett örök-béke elérési lehetőségeiről szóló misztikus ...

Kozma Szilárd: A polaritás és az Apokalipszis törvénye (Az V. törvény) - 1. rész
Kozma Szilárd: A polaritás és az Apokalipszis törvénye (Az V. törvény) - 1. rész
A POLARITÁS TÖRVÉNYE, VAGYIS A SZÉLSŐSÉGES LÉT- ÉS ÉLETHELYETEK SZÜKSÉGÉNEK AZ EGYETEMES TÖRVÉNYE. Az ötödik egyetemes sors-törvény.(A lelepleződés és a leleplezés szükségének a törvénye.) ...

Kozma-Joó Viola: A Bolond - A beavatott, a Tarot 22
Kozma-Joó Viola: A Bolond - A beavatott, a Tarot 22
Miért nevezik Bolondnak a tarot legerősebb, legtöbbet érő, a 22-es számú kártyáját? Mi is ez a rejtélyes, beavatott-i Bolondság? A Bolond állapot, úgy, mint a boldogság, az istenazonosság-tudatból ...